Is jouw baby onrustig en weet je niet meer wat jij kunt doen om je baby te helpen?

Laten we samen op zoek gaan naar de échte oorzaak!

{% if subscriber.tags contains _Vragenli
Schermafbeelding%202021-03-22%20om%2020.
Zoete dromen voor je baby en het ganse g

Met jou in zee gaan was de beste beslissing die we dit jaar hebben genomen

Zoete dromen voor je baby en het ganse g

Ik heb nu een droombaby... +320 gram op 8 dagen!!

Ze is gelukkig en lacht

heel de dag!

Zoete dromen voor je baby en het ganse g

Als je tijdig aan de rem kan trekken en samen met Tina naar de juiste oplossing voor jouw baby kan zoeken, dan heb je meer rust en kan je des te meer genieten van dat kleine wonder.

Is jouw baby onrustig en wil je exact weten waar dit vandaan komt om jouw baby zo écht te kunnen helpen?

Huilt jouw baby extreem veel? Of lijkt hij of zij de rust maar niet te kunnen vinden? Heb je continu het idee dat jouw baby ongemak ervaart?

 

Jouw dagen lijken enkel nog te bestaan uit voedingen, slaapjes en wassen. Voedingen die slordig verlopen. Slaapjes die heel moeizaam gaan en extreem kort zijn. Voor de zoveelste keer een was draaien, omdat jouw baby steeds voeding teruggeeft? Je kunt je vinger er maar niet op leggen wat er nu precies scheelt. Je voelt je machteloos, omdat je jouw baby maar niet kan helpen! Je voelt dat er iets mis is, maar iedereen blijft maar zeggen dat dit er nu eenmaal bij hoort!

 

Maar, wat nu als je de werkelijke oorzaak van de onrust bij jouw baby kon achterhalen? Dan kan jij jouw baby écht helpen om een blije baby te zijn! En dan zou je weer vol vertrouwen in het ouderschap staan! En oprecht van elkaar kunnen genieten!

Is jouw baby onrustig en wil je exact weten wat er scheelt om je baby zo echt te kunnen helpen?

{% if subscriber.tags contains _Vragenli
Zoete dromen voor je baby en het ganse g

Hey, ik ben Tina. Als baby coach ervaar ik dagelijks de onmacht bij ouders van onrustige babytjes...

Of hun baby nu een voedings- of slaapprobleem heeft, of gewoon ontroostbaar is...

1 ding hebben ze allemaal gemeen en dat is het gevoel van onmacht en frustratie.

Ook ik stond ooit daar in jouw schoenen.

Na de geboorte van mijn dochtertje kwam ik in de onrust rollercoaster terecht.

Hopeloos was ik op zoek naar de oorzaak van haar onrust. 3 ziekenhuisopnames en verschillende professionals konden ons geen oplossing bieden. 

Op dat moment ben ik mezelf gaan verdiepen in alle mogelijke aspecten van onrust bij baby's.

Zo kwam ik er achter dat zelfs de onrustigste baby in no time een blije baby kan worden. Als er maar de tijd wordt genomen om naar het ganse plaatje te kijken en zo de kern van de onrust te ontdekken en aan te pakken!

En dat wil ik nu ook voor jou doen!

Ik wil de tijd nemen om naar jullie verhaal te luisteren en alles van A tot Z in kaart te brengen. Samen elk stukje van de puzzel op de juiste plek leggen.

 

Met mijn brede waaier aan opleidingen en ervaring in het veld, heb ik de juiste kennis in handen om van jouw baby een blije baby te maken!

Wanneer het voor jullie als ouders (bijna) onmogelijk wordt om je baby te "lezen", help ik jullie vanuit een koel hoofd en een warm hart.

Alle signalen lijken op elkaar en je ziet door de bomen het bos niet meer. Je wilt het zo graag goed doen, maar alles loopt door elkaar heen en niets lijkt te werken. Ook vermoeidheid helpt hierin natuurlijk niet mee.

 

Jouw hele dag staat in het teken van zorgen dat jouw baby niet huilt. De hele dag door lijkt jouw baby gevoed te willen worden en slapen is een drama. Je bent continu in de weer met jouw baby. Uren wandelen, wiegen, auto rijden, in de draagzak, op je borst. En je voelt je schuldig, omdat niks van dit alles lijkt te werken. Je begrijpt maar niet waar die onrust toch vandaan komt.

MAAR...

Het niet begrijpen van je baby is niet de oorzaak van het probleem, het is het gevolg!

 

Baby´s zijn enorm gebaat bij ritme. Wanneer dit ritme, door onderliggende factoren, zoek is kunnen vermoeidheids- en hongersignalen makkelijk met elkaar verward worden. En wanneer je in deze vicieuze cirkel belandt lijkt het onmogelijk om er weer uit te komen!

Uitzoeken wat de onrust bij jouw baby veroorzaakt is dus noodzaak! Alleen door de kern van het probleem aan te pakken komt er weer rust!

Gedurende het ‘Blije Baby traject’ ga ik samen met jou op zoek naar de kern van het probleem. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en een intakegesprek breng ik jullie situatie in kaart. Hierna leggen we alle puzzelstukjes op de juiste plaats en brengen we alle stoorzenders in kaart. Op die manier kunnen we alles weer in balans brengen en keert de rust terug.

 

Je hoeft je niet schuldig te voelen dat je hier niet zonder hulp uitkomt. En je bent zeker niet de enige, de eerste of de laatste. Zie het traject als een leerschool om jouw baby beter te leren begrijpen! Jouw baby kent immers nog geen andere manieren om duidelijk te maken wat hij of zij nodig heeft.

Een onrustige baby is nu eenmaal moeilijk te lezen.

Slaperige baby
 • Dat jij precies weet wat er scheelt wanneer je jouw baby hoort huilen.

 • Dat je je nooit meer hoeft af te vragen of jouw baby honger heeft, of moe is, of krampjes heeft. Of is het toch reflux?

 • Dat jij jouw baby kan helpen met de juiste tips & tricks.

 • Dat jouw baby een voorspelbaar ritme krijgt, zodat er weer tijd vrij komt voor andere dingen. (Zoals de rest van het gezin óf gewoon eens even voor jezelf!)

 • Dat jij kunt genieten van de tijd met jouw baby zonder onzekerheid en zorgen.

Schermafbeelding%202021-03-22%20om%2020.

Weer een blije baby die zich volop kan ontwikkelen

Weer vertrouwen in jezelf als ouder

Meer tijd voor jezelf en andere leden van het gezin

Weer genieten van de tijd met jouw baby

 • Geen paniek meer wanneer jouw baby begint te huilen

 • Geen wanhoop, onzekerheid en frustratie

 • Geen onnodige kosten voor allerlei dingen die toch niet helpen

 • Geen tientallen professionals bezoeken die jou maar niet lijken te begrijpen

Schermafbeelding%202021-03-22%20om%2021.
Traject (3).png

Het Blije Baby traject helpt jouw baby snel van de onrust en onnodige traantjes af!

 

Zo gaat het traject in z´n werk:

Uitgebreid intakegesprek

Je ontvangt een vragenlijst die helpt om de oorzaak van het probleem in kaart te brengen. Hiermee kijken we naar de voeding, de slaappatronen, fysieke onruststokers, de impact van de geboorte, de hechting, omgevingsfactoren enz. In het intakegesprek gaan we hier dieper op in, zodat we goed in kaart kunnen brengen hoe wij jouw baby het beste kunnen helpen.

Opvolggesprek

In dit gesprek worden alle factoren die voor onrust kunnen zorgen besproken. Je krijgt tips om de onrust bij jouw baby weer in balans te brengen. Ook zijn er verschillende materialen beschikbaar die gratis kunnen worden uitgetest indien nodig. Zo weet je dus zeker dat je geen geld meer uitgeeft aan dingen waarvan je niet zeker bent of ze jouw baby helpen.

Evaluatiegesprek

Twee weken na het opvolggesprek volgt er een evaluatiegesprek. Samen gaan we kijken hoe het met jullie gaat. Welke verbeteringen zijn er? En waar kun je nog aan werken?

Maandelijkse tips

Vanaf de start van het traject ontvang je voortaan elke maand een nieuwsbrief vol met informatie & praktische tips voor een blije baby.

Blije baby community

Soms heb je het gevoel alsof jij de enige ouder bent met een ontevreden baby. En dit kan soms zorgen dat je je eenzaam voelt. Maar er zijn veel meer ouders die hiermee worstelen! In de Blije Baby community kun jij je ervaringen delen met andere ouders. Ook kun je hier de nieuwe ontwikkelingen volgen, interessante artikelen lezen en vragen stellen.

Inbegrepen in blije baby traject:

 • Intakegesprek

 • Opvolggesprek

 • Evaluatiegesprek

 • Maandelijkse tips

 • Blije baby community

 • BONUS: 14 dagen gratis uittesten materialen

 • BONUS: Leuke deurhanger

BONUS:

 1. Het volgen van het Blije Baby traject brengt jou in de gelegenheid om allerlei materialen twee weken gratis uit te proberen. Hierbij kun je denken aan flesjes, inbakerzakjes, white noise toestellen enz.. Zo kun je dus eerst uittesten wat er werkt voor jouw baby, voordat je het aankoopt.

 2. Je ontvangt een superleuke deurhanger. Zo wordt je baby nooit meer wakker gemaakt door de deurbel wanneer hij net lekker ligt te slapen!

Zoete dromen voor je baby en het ganse g

Bij jou konden we alles zeggen in een veilig omgeving, ookal deed het er niet toe, we mochten ons hart luchten! Dit bovenop de nuttige tips, maakt echt een wereld van verschil!

Ik wou dat we eerder bij jou terecht gekomen waren!!

Na wekenlang zoeken naar de oorzaak van de onrust, was jij diegene die verder keek.

En met resultaat, want binnen de week hadden wij een heel ander kind.

Dankzij jou durf ik weer vertrouwen op mijn moedergevoel! Ons meisje was geen huilbaby maar een overprikkelde baby, het gaat nu zoveel beter met haar, en ook met mij!

Dit consult was voor ons echt een lifesaver!!!

Traject (3).png

Inbegrepen in blije baby traject:

 • Intakegesprek

 • Opvolggesprek

 • Evaluatiegesprek

 • Maandelijkse tips

 • Blije baby community

 • BONUS: 14 dagen gratis uittesten materialen

 • BONUS: Leuke deurhanger

 

Jouw blije baby coach

Pollet Tina

Mama van 2 kindjes, ervaringsdeskundige en experte op gebied van onrust bij baby's

Vanuit mijn ervaring ontstond mijn passie voor het ondersteunen en helpen van ouders in deze moeilijke periode.

En vandaag wil ik ook jouw helpen, op weg naar een blije baby!

IMG_7854_edited.jpg
Schermafbeelding%202021-03-22%20om%2021.
{% if subscriber.tags contains _Vragenli

Deze vragen kreeg ik van ouders die twijfelen:

Is dit niet gewoon een fase waar mijn baby zelf uit groeit?

Alle baby's huilen uiteraard! Maar wanneer het voor jou als mama of papa aanvoelt alsof er iets niet klopt met je baby, is dat meestal ook zo! Uit sommige onruststokers kunnen baby's inderdaad gewoon " groeien". Maar niemand kan je garanderen wanneer dit zal gebeuren. Vaak wordt het probleem jammer genoeg alleen maar groter. Een baby met reflux bijvoorbeeld, zal heel veel hulp nodig hebben bij het slapen, deze hulp gewend, wat nog lang nadat de eerste trigger in balans is, kan doorwerken, maar ook medicatie voor reflux kan zorgen voor bijkomende kwaaltjes, zoals obstipatie, hoofdpijn, meer kans op botbreuken,... 

Het is dus belangrijk dat je zo snel mogelijk de werkelijke oorzaak van de onrust bij je baby kan achterhalen, om te voorkomen dat alle dominosteentjes gaan vallen.

Ik heb al zoveel geprobeerd. Waarom zou dit dan wel helpen?

Artsen hebben niet altijd de tijd om grondig te zoeken naar de werkelijke oorzaak van onrust en gaan enkel symptomen behandelen, zonder de echte oorzaak weg te nemen.

Andere professionals zoals lactatiekundigen, osteopaten, prologopedistes,... zijn gespecialiseerd in 1 bepaalde discipline. Wanneer de werkelijke oorzaak van de onrust buiten hun expertise ligt, kan het zijn dat de behandeling op dat moment weinig zinvol is. Wat zeker niet betekend dat een bezoekje nutteloos is, maar de juiste expertise op de juiste moment geeft meer kans op slagen.

Omdat ik naar het hele plaatje kijk, weet ik of en wanneer het zinvol kan zijn om de verdere opvolging te laten doen door deze professionals.

Kan je mij garanties geven op een blije baby na het afronden van het traject?

Jammer genoeg niet. Ik verzeker je wel een sterk verhoogde kans op succes, net omdat ik de tijd neem om alles in kaart te brengen.

Aangezien ik zelf geen medische achtergrond heb, en onrust soms toch een medisch probleem is, is de slaagkans mede afhankelijk van de behandelende arts. Ikzelf geef geen medisch advies, maar door de brede kijk kan ik wel in de juiste richting sturen.

Ook jouw inzet en nauwgezette opvolging van de adviezen is verreist om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Wanneer je als ouder tijdens het traject meer begeleiding nodig hebt, is er ook de mogelijkheid om extra consulten bij te boeken.

Het aanvragen van een consult voelt aan als falen als mama/papa

Hulp zoeken voor je baby is zeker niet falen! In tegendeel, jij wil er alles aan doen om je baby te helpen! Net dat maakt van jouw een powermama of papa! Het feit dat je het even niet meer weet komt door de onrust, niet door jou skills als ouders.

Het is voor ons een hoge kost

Babycoaching mag je niet zien als een kost, maar als een investering in het ganse gezin!

Wanneer jij je baby beter begrijpt zal je veel beter kunnen inspelen op zijn behoeftes, krijg je het vertrouwen in jezelf als ouder terug en komt er weer meer tijd voor jezelf en andere leden van het gezin.

Ook hoef je geen onnodige kosten te doen voor allerlei materialen die toch niet werken.

Tijdens het blije baby traject zoek ik uit welke hulpmiddelen(flesjes, inbakerzakjes, white noise,...) voor jouw baby zinvol kunnen zijn, en kan je deze gedurende 14 dagen gratis uitproberen.

Ik heb een andere vraag

Bedankt voor de inzending!