• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Al sinds de geboorte van mijn zoontje, en misschien ook al veel eerder ben ik gepassioneerd door alles wat met baby’s te maken heeft. Die kleine vingertjes en teentjes, de schattige geluidjes die ze maken, hoe zalig ze zomaar overal kunnen slapen. Na de geboorte van mijn zoontje heb ik dit allemaal zelf mogen ervaren, een wolk van een baby hadden we, die ondertussen is uitgegroeid tot een zelfverzekerde kleuter.

Na de geboorte van mijn dochtertje kreeg ik jammer genoeg de andere kant van de roze wolk te zien. Na een tweetal weken veranderde mijn kleine schone slaapstertje in een baby’tje met pijn, dat haar rust maar niet leek te vinden. Ze werd al snel afgeschreven als een huilbaby. Hiermee moesten we het dan maar stellen en gewoon wachten tot ze hier was uit gegroeid. Ik weigerde dit te geloven en hier begon onze lange weg van bezoekjes aan de huisarts, verschillende kinderartsen, Osteopaat,meerdere ziekenhuisopnames,… Uiteindelijk viel hier de diagnose Koemelkallergie en reflux, maar welke behandeling we hiervoor ook probeerden, niets leek de rust in haar lijfje te kunnen doen wederkeren. Ze was gewoon een heel alerte baby die weinig slaap nodig had, en niets wou missen, werd gezegd.

Tot ik terecht kwam bij Stephanie Molenaar en haar droomritme methode. Hieruit werd duidelijk dat mijn lieve popje niet enkel last had van reflux en koemelkallergie, maar ook vooral van het verkeerde slaap- en eetpatroon wat uit deze onruststokers was voortgevloeid. Met behulp van het droomritmeplan werd mijn dochtertje na enkele weken toch nog opnieuw dat schone slaapstertje, en keerde de rust in huis terug.

Ik was op slag fan van de droomritme methode, en op het moment dat Stephanie haar opleiding tot droomritmecoach lanceerde was ik dan ook razend enthousiast. Ik wilde jonge ouders in de toekomst kunnen ondersteunen, op de manier waarop Stephanie mij en mijn dochtertje had geholpen. Door holistisch te kijken naar onrust en slapen bij baby’s.

Ik ben dan ook zeer trots om mezelf nu te mogen voorstellen als 1 van haar droomritme coaches.

Als aanvulling op de opleiding droomritmecoach volgde ik nog een masterclass koemelkallergie, een verdieping in Aversie voor flesvoeding, en blijf ik mezelf constant bijscholen op alle vlakken die van belang zijn de (nacht)rust van een kleintje en zijn of haar gezin.

 

 © 2020 Baby Academie. Geïnspireerd geraken mag, kopiëren niet!