Hoi, ik ben Tina.

Ik help jullie als ouders graag om van je onrustige en/of slapeloze baby weer een blije baby te maken, door samen de onrust in de kern aan te pakken.

Geen one size-fits-all oplossingen

Want elke baby en elke situaties  heeft andere behoeftes!

Ik bekijk elke baby en gezin in hun unieke situatie, alleen zo kunnen we echt tot een oplossing komen!

Geen laat maar huilen methodes

Het huilen van een baby heeft ALTIJD een oorzaak.

Samen met jou zoek ik naar die oorzaak, om zo onnodige tranen te voorkomen!

Geen veroordelingen als ouders

Ik ga er van uit dat elke ouder doet wat hij denkt dat het beste is voor zijn of haar kind.

{% if subscriber.tags contains _Vragenli
Schermafbeelding%202021-03-22%20om%2019.

Mama, ervaringsdeskundige op gebied van onrust bij baby's en Babycoach

Al sinds de geboorte van mijn zoontje, en misschien ook al veel eerder ben ik gepassioneerd door alles wat met baby’s te maken heeft. Die kleine vingertjes en teentjes, de schattige geluidjes die ze maken, hoe zalig ze zomaar overal kunnen slapen. Na de geboorte van mijn zoontje heb ik dit allemaal zelf mogen ervaren, een wolk van een baby hadden we, die ondertussen is uitgegroeid tot een zelfverzekerde jongen.

Na de geboorte van mijn dochtertje kreeg ik jammer genoeg de andere kant van de roze wolk te zien. Na een tweetal weken veranderde mijn kleine schone slaapstertje in een baby’tje met pijn, dat haar rust maar niet leek te vinden. Ze werd al snel afgeschreven als een huilbaby. Hiermee moesten we het dan maar stellen en gewoon wachten tot ze hier was uit gegroeid.

 

Ik weigerde dit te geloven en hier begon onze lange weg van bezoekjes aan de huisarts, verschillende kinderartsen, Osteopaat, meerdere ziekenhuisopnames,… Uiteindelijk viel hier de diagnose Koemelkallergie en reflux, maar welke behandeling we hiervoor ook probeerden, niets leek de rust in haar lijfje te kunnen doen wederkeren. Ze was gewoon een heel alerte baby die weinig slaap nodig had, en niets wou missen, werd gezegd.

De ellenlange zoektocht naar oplossingen wilde ik ouders in de toekomst besparen. Ik ging dus op zoek naar een gedegen opleiding om ouders te kunnen ondersteunen in hun zoektocht.

Ik heb dan ook de opleiding als doormritmecoach succesvol mogen afronden.

Na een jaar te mogen werken onder dit certificaat heb ik echter besloten om mijn eigen pad te gaan volgen om jullie nog beter te kunnen ondersteunen en mijn pad verder te zetten als babycoach voor onrust en slapen.

Als aanvullende opleiding volgde ik nog een masterclass koemelkallergie, een verdieping in aversie voor flesvoeding en borst weigering bij borstvoeding, een opleiding over de impact van de geboorte op een baby en blijf ik mezelf constant bijscholen op alle vlakken die van belang zijn de (nacht)rust van een kleintje en zijn of haar gezin.

Certificaat Tina.jpg

Diploma.jpg
Kopie van Concept (1).png
Kopie van Concept (3).png
Kopie van Concept (4).png
Schermafbeelding%202021-03-22%20om%2019.
Schermafbeelding%202021-03-22%20om%2019.

An R.

Dankzij het onrustconsult kwamen we er na 6 maanden achter, dat de klachten van ons zoontje allemaal terug te leiden waren naar zijn verkeerde drinktechniek. Nadat Tina mee had gekeken naar zijn manier van drinken, raadde ze ons enkele specifieke flesjes aan die we dan ook gratis mochten testen. Met aanzienlijk resultaat!! We zijn dan ook heel blij dat we na een lange zoektocht bij Baby Academie zijn terecht gekomen!

Ik kan mijn ogen niet geloven hoe snel alles gaat sinds het slaapplan en hoe ongelooflijk snel en veel hij bijleert. Slapen doet slapen, maar slapen doet hier ook lachen en eten!

Tijdens de workshop: "De kortste weg naar dromenland zette Tina ons aan het (denk)werk en gaf ons heel wat tips waarmee we direct aan de slag kunnen als onze kleine meid er is. En moesten er nog hindernissen zijn, weten we waar we terecht kunnen. Als mama volg je je gevoel, maar soms ben je even de weg kwijt. Als je dan tijdig aan de rem kan trekken en samen met Tina naar de juiste oplossing voor jouw baby kan zoeken, dan heb je meer rust en kan je des te meer genieten van dat kleine wonder

Jessica H.

Evelien B.

Wil je op regelmatige basis tips en trics voor een blije baby ontvangen?