Hoi, ik ben Pollet Tina

Mama, ervaringsdeskundige op gebied van onrust bij baby’s en Babycoach

Ik help jullie als ouders graag om van je onrustige en/of slapeloze baby weer een blije baby te maken, door samen de onrust in de kern aan te pakken.

Al sinds de geboorte van mijn zoontje, en misschien ook al veel eerder ben ik gepassioneerd door alles wat met baby’s te maken heeft. Die kleine vingertjes en teentjes, de schattige geluidjes die ze maken, hoe zalig ze zomaar overal kunnen slapen. Na de geboorte van mijn zoontje heb ik dit allemaal zelf mogen ervaren, een wolk van een baby hadden we, die ondertussen is uitgegroeid tot een zelfverzekerde jongen.

Na de geboorte van mijn dochtertje kreeg ik jammer genoeg de andere kant van de roze wolk te zien. Na een tweetal weken veranderde mijn kleine schone slaapstertje in een baby’tje met pijn, dat haar rust maar niet leek te vinden. Ze werd al snel afgeschreven als een huilbaby. Hiermee moesten we het dan maar stellen en gewoon wachten tot ze hier was uit gegroeid.

Ik weigerde dit te geloven en hier begon onze lange weg van bezoekjes aan de huisarts, verschillende kinderartsen, Osteopaat, meerdere ziekenhuisopnames,… Uiteindelijk viel hier de diagnose Koemelkallergie en reflux, maar welke behandeling we hiervoor ook probeerden, niets leek de rust in haar lijfje te kunnen doen wederkeren. Ze was gewoon een heel alerte baby die weinig slaap nodig had, en niets wou missen, werd gezegd.

De ellenlange zoektocht naar oplossingen wilde ik ouders in de toekomst besparen. Ik ging dus op zoek naar een gedegen opleiding om ouders te kunnen ondersteunen in hun zoektocht

Ik heb dan ook de opleiding als droomritmecoach succesvol mogen afronden.

Na een jaar te mogen werken onder dit certificaat heb ik echter besloten om mijn eigen pad te gaan volgen om jullie nog beter te kunnen ondersteunen en mijn pad verder te zetten als babycoach voor onrust en slapen.

Als aanvullende opleiding volgde ik nog een masterclass koemelkallergie, een verdieping in aversie voor flesvoeding en borst weigering bij borstvoeding, een opleiding over de impact van de geboorte op een baby en blijf ik mezelf constant bijscholen op alle vlakken die van belang zijn de (nacht)rust van een kleintje en zijn of haar gezin.