Wat doet een onrustdeskundige en slaapcoach?

Bijgewerkt: mrt 18

Heeft jouw kindje onrustige nachten of slaapjes en zou je graag weten waar de oorzaak ligt en wat je eraan kan doen? Dan kan ik jou als onrustdeskundige en slaapcoach verder helpen.Wat doet een onrustdeskundige en slaapcoach?


Holistisch kijken

Een onrustdeskundige heeft een holistische blik op de onrust en het slapen van je kleintje. Ik werk niet enkel diagnosegericht, maar ook oorzaak- en oplossingsgericht.

Aan de hand van een grondig intakegesprek zoek ik naar de oorzaak van de onrust en bij wie je terecht kan om er iets aan te doen. Ik geef geen medisch advies, maar met allerhande tips  & tricks help ik je op weg.Vanuit onrust werken aan slapen

Slapen is bij een onrustige baby vaak een groot probleem, omdat ze vanuit die onrust een wankele slaapbasis hebben gekregen. Ze kunnen niet zelf inslapen, doen vaak hazenslaapjes, de nachten zijn onderbroken,…


Of de onrust van je kindje nu komt door reflux, koemelkallergieKiss syndroom, andere onruststokers of gewoon overprikkeling, ik help je om in eerste instantie de obstakels te leren herkennen, de weg naar dromenland weer vrij te maken en daarna bewandel ik hem samen met jou, zodat jij zelf kan leren je kindje de weg opnieuw te wijzen. Dit alles op een responsieve manier, zonder traantjes!Kan jij als onrustdeskundige en slaapcoach iets voor ons betekenen?


Een baby hoort normaal gezien veel te slapen, maar wat is nu normaal slaapgedrag van een baby en wat niet? Een baby die uitgerust is wordt blij wakker, heeft geen moeite met voedingen, en ontwikkeld zich mooi op de curves. Net zoals bij volwassenen zijn er  kindjes die veel slaap nodig hebben, de wakkere helden, en de kindjes van de gulden middenweg. Maar wat zijn nu juist die gemiddelden van slaap die een baby nodig heeft, en hoe lang kan dat ukje tussendoor dan wakker blijven?Om je alvast een idee te geven over wat normaal is en wat niet hier al een algemene opsomming:


Dit zijn slechts gemiddelden ter indicatie of het slaapgedrag van je kindje al dan niet normaal is.

Wijkt je kindje fel van deze gemiddelden af? Dan kijk ik graag samen met jou wat hiervoor de reden kan zijn, en hoe je dit kan aanpakken.


16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven