Als slaapcoach begeleid ik ouders met kindjes die slecht slapen. Dit kan gaan van niet zelfstandig in slaap kunnen vallen, korte dutjes (zogenoemde “Hazenslaapjes” ) doen, ’s nachts vaak wakker worden, tot kindjes die heel vroeg wakker worden in de ochtend.

Sinds 2019 heb ik in mijn praktijk al 100’en ouders succesvol mogen begeleiden op weg naar dromenland voor hun baby, zonder onnodige traantjes.

Het zoeken naar de onderliggende oorzaak van het slaapprobleem, en de stap voor stap aanpak, maakt een slaapcoaching bij de Baby Academie uniek.

Ik ga namelijk altijd eerst samen met jou op zoek naar de oorzaak van het slaapprobleem, om zo stap voor stap tot een oplossing te komen. Dit is de enige manier om succesvol te werken aan slaap.

Elk traject dat je bij mij start is uniek en afhankelijk van de situatie, het kindje, het gezin, en de benodigde begeleiding, je betaalt dus nooit meer dan nodig.

Wat houdt een coachingstraject in?

Een traject start altijd met een uitgebreid intake gesprek voor een grondige analyse van de situatie en eventuele onderliggende stoorzenders.

Hoeveel opvolggesprekken er nodig zijn hangt af van situatie tot situatie en van de hoeveelheid begeleiding die jullie als ouders nodig hebben. Elk traject is dus maatwerk en u betaalt slechts voor datgene waar u en uw baby nood aan hebben.

Consulten kunnen zowel in de praktijk als online plaatsvinden naargelang u dat wenst. Bij het boeken kiest u voor een online consult of een consult in de praktijk.

Ook intensieve begeleiding aan huis is mogelijk indien u dat wenst. Gedurende 3 opeenvolgende dagen( telkens van 9 tot 15u) kom ik dan bij u thuis om u ( en uwe gezin) te begeleiden. Indien u intensieve begeleiding aan huis wenst gelieve dan even te mailen naar info@babyacademie.be zodat we deze samen kunnen inplannen.

Prijzen

Intakegesprek € 75

Opvolggesprek € 60

Intensieve begeleiding €750

Laden...